15 υπέροχοι συνδυασμοί για να διακοσμήσετε το σπίτι σας στα χρώματα του φθινοπώρου

Φυσικά, δεν γίνεται να αλλάζετε τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού κάθε εποχή, αλλά ειδικά αν οι γενικές αποχρώσεις των χώρων σας κινούνται σε φυσικούς και γήινους τόνους, είναι πολύ εύκολο προσθέτοντας μικρά στοιχεία-αντικείμενα σε πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο χρώμα για να μεταφέρει την… φθινοπωρινή ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. Θα σας παρουσιάσω 15 υπέροχους συνδυασμούς για να διακοσμήσετε το σπίτι σας στα χρώματα του φθινοπώρου!

- Διαφήμιση -

Διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια και γενικά υφασμάτινα στοιχεία είναι ο πιο απλός τρόπος για να αλλάξετε τη συνολική χρωματική σύνθεση ενός χώρου. Χρησιμοποιήστε ζεστά υφάσματα σε φθινοπωρινούς τόνους που θα παραμείνουν το ίδιο κομψά και χρήσιμα όλο τον χειμώνα στο σαλόνι.

Η ένταση του πορτοκαλιού που θα προσθέσετε είναι θέμα προσωπικής επιλογής, μπορείτε να το κάνετε με πολύ «διακριτικό» τρόπο και με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα ή σε μεγαλύτερες επιφάνειες επίπλων-υφασμάτων ή ακόμα και να βάψετε έναν τοίχο σε τόνο πορτοκαλί.

Φθινοπωρινά λουλούδια, κλαδιά, φρούτα και γενικότερα φυσικά στοιχεία που θα βρείτε εύκολα αυτή την εποχή μπορούν επίσης πολύ εύκολα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα εντελώς φθινοπωρινό… σκηνικό όπου θα τα τοποθετήσετε.

Οι αποχρώσεις του πράσινου σε συνδυασμό με κάποια φυσικά στοιχεία και διακοσμητικά αντικείμενα στους μπεζ-καφέ τόνους τους μαζί με ελάχιστες πινελιές κεραμιδί-πορτοκαλί είναι επίσης μια πολύ απλή επιλογή για φθινοπωρινές διακοσμήσεις, για περιπτώσεις που μεγάλες επιφάνειες (τοίχοι-έπιπλα-μοκέτες) του σπιτιού σας έχουν ως κύριο χρώμα το πράσινο.

Όποια χρώματα κι αν κυριαρχούν στο χώρο σας, ακόμα και ένα… μπουκέτο χρυσάνθεμα ή μια γλάστρα κυκλάμινο αρκούν για να δημιουργήσετε μια… φθινοπωρινή γωνιά.

- Διαφήμιση -