Εργονομία και design: αυτά πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά των επίπλων γραφείου

Τα έπιπλα γραφείου του Welhome, με βασικό χαρακτηριστικό τον συνδυασμό εργονομίας και design, μάς περιμένουν για να απογειώσουν την αποδοτικότητα και τη διάθεσή μας.

Η νέα σεζόν είναι εδώ και η επιστροφή στη δουλειά και την καθημερινή ρουτίνα είναι πλέον γεγονός, τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καταλληλότερη στιγμή από το να σκεφτούμε κατά πόσο το γραφείο μας αποτελεί έναν άνετο και λειτουργικό χώρο, για μελέτη και εργασία, ή αν με μερικές αλλαγές μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μας!

- Διαφήμιση -

Το Welhome, από το 1975 έως και σήμερα, μας προσφέρει ποιοτικές λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου μας, μέσα από μια πλούσια γκάμα επίπλων για κάθε budget. Τα έπιπλα γραφείου δεν αποτελούν εξαίρεση καθώς, εξερευνώντας την ανανεωμένη συλλογή, ανακαλύπτουμε γραφεία και καρέκλες γραφείου που ξεχωρίζουν από κάθε άποψη.

Ξεκινήστε με το κατάλληλο γραφείο για τον χώρο και τις ανάγκες σας

Γυάλινο γραφείο πάχους 12mm από λυγισμένο γυαλί (bent glass), που διαμορφώνεται κάτω από υψηλή θερμοκρασία και, αν σπάσει, θρυμματίζεται σε μικρά κομμάτια προς αποφυγή τραυματισμών (μήκος: 120 x βάθος: 60 x ύψος 75cm).
Γραφείο με επιφάνεια σε φυσικό χρώμα και μαύρο σκελετό (μήκος: 105 x βάθος: 53 x ύψος: 85cm).

Τα μοντέρνα γραφεία του Welhome απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως. Η τεράστια συλλογή του περιλαμβάνει νεανικά και κλασικά σχέδια, σε ποικιλία διαστάσεων για κάθε χώρο, ώστε να μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη μας.

Γωνιακό γραφείο με αναστρέψιμη γωνία, σε μοντέρνα απόχρωση beech – άσπρο (μήκος: 180 x βάθος: 80 x ύψος: 75cm / μήκος: 160 x βάθος: 40 x ύψος: 65cm).

Εξερευνώντας τις προτάσεις του από οικονομικά και ποιοτικά έπιπλα γραφείου, βρίσκουμε γραφεία από ξύλο, μέταλλο και γυαλί σε διάφορα στιλ για παιδικά και εφηβικά δωμάτια, για οικιακούς χώρους εργασίας, αλλά και για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Μεταλλικό γραφείο μαύρο – φυσικό (μήκος: 100 x βάθος: 48 x ύψος: 74/138cm).
Μεταλλικό γραφείο μαύρο – καρυδί (μήκος: 100 x βάθος: 48 x ύψος: 70/118cm).
Γραφείο με βιβλιοθήκη καρυδί – μαύρο (μήκος: 114 x βάθος: 20 x ύψος: 140cm).

Ανακαλύψτε απλές επιφάνειες εργασίας, γωνιακά γραφεία, γραφεία με ράφια, ντουλάπια, ερμάρια και συρτάρια ή ακόμα και με βιβλιοθήκη. Αναζητήστε τα σε υπέροχα χρώματα και πρωτότυπα σχέδια για άψογο design.

Καρέκλες που εξασφαλίζουν ασύγκριτη άνεση ακόμα και μετά από πολύωρη εργασία

Δερμάτινη πολυθρόνα γραφείου σε λευκό για μοναδική άνεση και μοντέρνο στιλ

Οι καρέκλες γραφείου είναι η πιο σημαντική αγορά που θα κάνετε για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας και μελέτης. Τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας, η ανατομικότητα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη.

Περιστρεφόμενη πολυθρόνα γραφείου ύφασμα μαύρο Mesh – άσπρο PP με ρυθμιζόμενο ύψος, μηχανισμό αμορτισέρ, θέση relax, κλήση – ανάκληση και κλείδωμα θέσης
Υφασμάτινη πολυθρόνα γραφείου Mesh με προσκέφαλο για εξαιρετική στήριξη του κεφαλιού και όλης της σπονδυλικής στήλης

Το Welhome έχει φροντίσει να μας παρέχει ανατομικές καρέκλες για το γραφείο, σε μοναδικές προσφορές, που εξασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή καταπόνηση της μέσης και του αυχένα για ξεκούραστη εργασία και μελέτη, ακόμα και μετά από πολύωρη καθιστική στάση.

Πολυθρόνα γραφείου Gaming – Relax από ύφασμα άριστης ποιότητας Mesh σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Οι εργονομικές καρέκλες γραφείου της συλλογής σχεδιάζονται από τα καλύτερα υλικά, ώστε να αντέχουν στον χρόνο, και διατίθενται σε διάφορα χρώματα και τύπους, συνδυάζοντας αρμονικά άνεση και design.

Περιηγηθείτε στο εύχρηστο online κατάστημα ή επισκεφθείτε τα φυσικά σημεία πώλησης του Welhome και φέτος πείτε «Ναι» στην εργονομία και την άνεση στο οικιακό ή επαγγελματικό σας γραφείο!

- Διαφήμιση -