5 διαφορετικές πρακτικές χρήσεις της μονωτικής ταινίας

Χρησιμοποιείτε την μονωτική ταινία μόνο σε κούτες; Γνωρίζετε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την μονωτική ταινία σε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας, από το να απαλλαγείτε από κονδυλώματα μέχρι το άνοιγμα του καπακιού ενός βάζου;

- Διαφήμιση -

Η μονωτική ταινία είναι πολύ χρήσιμη στην καθημερινή ζωή. Μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα με μονωτική ταινία. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας παρουσιάσουμε 5 πρακτικές χρήσεις της μονωτικής ταινίας. 

απαλλαγείτε από κονδυλώματα στα πόδια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονωτική ταινία για να απαλλαγείτε από κονδυλώματα που σχηματίζονται στα πόδια σας. Κόψτε ένα κομμάτι μονωτικής ταινίας ελαφρώς μεγαλύτερο από το κονδυλώματα και κολλήστε το πάνω από στα κονδυλώματα. Κρατήστε την μονωτική ταινία στα κονδυλώματα για 6 μέρες. Εάν η ταινία πέσει, κολλήστε μια νέα.

Στη συνέχεια, τρίψτε τα κονδυλώματα με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού. Αφήστε το κονδύλωμα να πάρει αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας και μην κολλήσετε ταινία. Το επόμενο πρωί, τοποθετήστε άλλη μια μονωτική ταινία στο κονδύλωμα. Μετά από έξι μέρες, το κονδύλωμα θα εξαφανιστεί.

ανοίξτε γυάλινα βάζα

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το άνοιγμα γυάλινων βάζων, χρησιμοποιήστε μονωτική ταινία. Το κόλπο είναι να βάλετε ένα κομμάτι ταινίας γύρω από το καπάκι και μετά να το τραβήξετε έξω.

αποτρέψτε το γλίστρημα του παπουτσιού

Οι ολισθηρές σόλες μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνες σε βροχερές και χιονισμένες ημέρες. Βάλτε ένα μικρό κομμάτι μονωτικής ταινίας στα πέλματα των παπουτσιών σας και δεν θα υπάρχει ολίσθηση!

μαζέξτε τρίχες ζώων

Εάν έχετε κουραστεί να σκουπίζετε συνεχώς τρίχες γάτας και σκύλου στο σπίτι σας με μια ηλεκτρική σκούπα, κολλήστε μονωτική ταινία γύρω από ένα ρολό και κυλήστε το πάνω από τις επιφάνειες που έχουν τρίχες. 

αποτρέψτε το ΄΄χτύπημα΄΄ παπουτσιών

Όταν αγοράζετε καινούρια παπούτσια, μπορείτε να κολλήσετε ένα μικρό κομμάτι μονωτικής ταινίας στο σημείο όπου το παπούτσι έρχεται σε τριβή με το πόδι για να αποτρέψετε το παπούτσι από το να χτυπήσει το πόδι σας. Δεδομένου ότι θα αποτρέψει την τριβή με το πόδι, δεν θα υπάρξουν προβλήματα. 

- Διαφήμιση -