3 τρόποι για να διατηρήσετε τα λευκά σας ρούχα για πάντα λευκά

Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσετε τα λευκά ρούχα σας λευκά με το πέρασμα του χρόνου. Ακόμα κι αν αφαιρέσετε τους λεκέδες που δημιουργούνται, ενδέχεται να υπάρχουν ίχνη ή, με την πάροδο του χρόνου, τα λευκά αρχίζουν να γίνονται κίτρινα ή γκρι. Ωστόσο, μπορείτε να διατηρείτε τα λευκά σας ρούχα πάντα λευκά χρησιμοποιώντας κάποιες μεθόδους.

- Διαφήμιση -

Για τη λεύκανση των λευκών ρούχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικά ρούχων. Ωστόσο, βλάπτουν το δέρμα σας και μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των λευκών ρούχων με την συνεχή χρήση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φυσικές μεθόδους που θα προστατεύσουν την υγεία σας, θα κάνουν τα ρούχα σας πιο λευκά από ποτέ και θα τα κρατήσουν λευκά για περισσότερο καιρό.

1η μέθοδος


Θρυμματίστε 1 ασπιρίνη, προσθέστε τα ρούχα στο νερό που θα βάλετε και λιώστε την πολύ καλά. Στη συνέχεια, μουλιάστε τα λεκιασμένα λευκά ρούχα σας σε νερό και αφήστε τα να καθίσουν για μισή ώρα. Πλύνετε τα λευκά ρούχα τα οποία είναι εμποτισμένα με το μείγμα νερού και ασπιρίνης με τον κλασικό σας τρόπο.

2η μέθοδος


Προσθέστε απορρυπαντικό πλυντηρίου, λίγο ξύδι και χυμό λεμονιού στο νερό, στη συνέχεια βουτήξτε τα λευκά ρούχα σε αυτό και κατόπιν πλύνετε τα κανονικά στο πλυντήριο.

μέθοδος


Προσθέστε ένα ποτήρι μαγειρική σόδα σε 4 λίτρα νερού και, στη συνέχεια, βυθίστε τα λευκά ρούχα σας στο μείγμα. Αφήστε τα να καθίσουν για τουλάχιστον μία ώρα και μετά πλύνετε τα στο πλυντήριο.

- Διαφήμιση -