Πως να φτιάξετε γρήγορα και εύκολα Χριστουγεννιάτικες μπάλες- Diy κατασκευές

Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω ιδέες πως να φτιάξετε εύκολες, όμορφες και οικονομικές μπάλες για το δέντρο σας ή για δωράκι στους αγαπημένους σας. Είναι πολύ στην μόδα όπως θα βλέπετε συνεχώς στις βιτρίνες και στο ίντερνετ οι διάφανες Χριστουγεννιάτικες μπάλες. Γεμισμένες με ότι μπορείτε να φανταστείτε, πούπουλα, χάντρες, χρυσόσκονη, χιόνι, λογότυπα και πολλά άλλα.

- Διαφήμιση -

Κι όμως αυτές οι τόσες όμορφες και φανταχτερές μπάλες που σας γεμίζουν το μάτι είναι τόσο εύκολο να γίνουν και με λίγα υλικά.

Τι θα χρειαστούμε:

  1. Πλαστική διάφανη μπάλα
  2. Κόλλα σιλικόνη
  3. Σχοινάκι ή κορδέλα για το κρέμασμα

Και υλικά για το γέμισμα ότι επιθυμείτε. Φτερά, πούπουλα, χιόνι, χρυσόσκονη, ψεύτικα λουλούδια γκι και πράσινα φύλλα, φιγούρες χριστουγεννιάτικες, ξύλινα λογότυπα. Όλα αυτά θα τα βρείτε σε μαγαζιά με υλικά για κατασκευές και χονδρικής.

Πως θα φτιάξουμε την μπάλα μας;

Ανοίγουμε την πλαστική μπάλα στην μέση, τοποθετούμε μέσα το γέμισμα που διαλέξαμε, εάν είναι χιόνι το ρίχνουμε σκέτο, εάν είναι φιγούρα ή την κολλάμε ή την κρεμάμε στο σχοινάκι της μπάλας για να κρέμεται και να κουνιέται μέσα στην πλαστική μας μπάλα. Αφού την γεμίσουμε, κλείνουμε την μπάλα με λίγη κόλλα (αν και οι περισσότερες έχουν κούμπωμα) και η μπάλα σας είναι έτοιμη. Από έξω κρεμάστε κορδέλες που σας αρέσουν. Τοποθετείστε την στο δέντρο σας ή τυλίξτε την με ένα όμορφο χαρτί περιτυλίγματος και προσφέρετε την σε μια φίλη.

Καλές γιορτές και Καλή επιτυχία!

Πηγή φωτγραφιών: Pinterest

- Διαφήμιση -