25 κομψές Shabby chic ιδέες για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σας

Τόμοι ολόκληροι έχουν γραφεί για το shabby chic το οποίο οι Άγγλοι προτιμούν για τα εξοχικά τους αλλά και για τα σπίτια της επαρχίας. Είναι ένα καθαρό βρετανικό αξιολάτρευτο στυλ. Τι είναι όμως το Shabby στυλ; Το shabby είναι ένα στυλ διακόσμησης που ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία. Συνίσταται στο να βρίσκει κανείς γοητεία σε φθαρμένα, ή νοσταλγικά ξύλινα, μεταλλικά ή υφασμάτινα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

- Διαφήμιση -

Απαραίτητος όρος για να έχει το σπίτι σας shabby στυλ είναι να συνδυάζονται τα βασικά έπιπλα και με αντικείμενα της ίδιας τεχνοτροπίας. Προσοχή στις υπερβολές γιατί το shabby μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κιτς. Απαιτούνται λοιπόν ρομαντικές κουρτίνες, λουλουδάτες ταπετσαρίες, παστέλ χρώματα και άλλα διακοσμητικά old school. Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα σε ροζ χρώμα μπορεί να είναι shabby chic.

Για να είναι φινετσάτο το στυλ εσωτερικής διακόσμησης που βασίζεται στα παλιά, ξύλινα, ανοιχτόχρωμα έπιπλα πρέπει να είναι απλό και ανεπιτήδευτο. Ευπρόσδεκτα τα έντονα στοιχεία vintage και ρομαντικού ύφους, που θα τα ταιριάξετε εύκολα ή θα το δημιουργήσετε εξ΄ολοκλήρου στον χώρο του καθιστικού, της κρεβατοκάμαρας, της κουζίνας.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να δημιουργήσετε μια κομψή shabby ατμόσφαιρα. Πρέπει να γνωρίζετε τα κόλπα και θα σας δείξουμε πώς να συνδυάσετε διαφορετικά στοιχεία, υφάσματα, υλικά και αξεσουάρ για να επιτύχετε την εμφάνιση και την αίσθηση του συγκεκριμένου στυλ.

Ας δούμε λοιπόν τις 25 shabby chic ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας που βρήκαμε για εσάς!

- Διαφήμιση -