30 καταπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσετε μία μικρή κουζίνα σε γαλλικό στυλ

Ο σύγχρονος ρυθμός της αστικής ζωής συχνά μας υπαγορεύει τους κανόνες μας. Η βιασύνη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση, οι προθεσμίες είναι τόσο κουραστικές! Ονειρευόσασταν από καιρό ένα πάνθεον ηρεμίας και ειρήνης μέσα στη φασαρία του αστικού χώρου ζωής; Δημιουργήστε το απευθείας στο διαμέρισμά σας! Μια γοητευτική μικρή κουζίνα σε στυλ Προβηγκίας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Θα σας παρουσιάσω 30 καταπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσετε μία μικρή κουζίνα σε γαλλικό στυλ!

- Διαφήμιση -

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της κουζίνας στο στυλ της Προβηγκίας είναι η φυσικότητα και απλότητα. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για το φινίρισμα. Για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο σε παρόμοιο στυλ, δεν είναι απαραίτητο να είστε επαγγελματίας σχεδιαστής ή κατασκευαστής.

τι είναι το στυλ της Προβηγκίας

Η λέξη ήρθε σε εμάς από τη Γαλλία, έτσι αποκαλούν μια από τις τοπικές περιοχές. Το στυλ της Προβηγκίας είναι ένα country chic στα γαλλικά. Ανοιχτά χρώματα, φυσικά υλικά, φυσικό φως, άφθονα υφάσματα και ελαφριά φυτικά μοτίβα (με μεγάλη προσοχή στην ταξιανθία της λεβάντας) – όλα αυτά δημιουργούν μια ζεστή, οικεία ζεστασιά και μια αίσθηση ξεγνοιασιάς. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε.

- Διαφήμιση -