Το να κρεμάσετε γλάστρες στην αυλή ή τον κήπο είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο. Αντί να τοποθετείτε τις γλάστρες στις σκάλες, στο δρομάκι ή σε άλλα μέρη της αυλής και να καταλαμβάνετε περιττό χώρο, μπορείτε να τις κρεμάσετε. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα ελευθερώσετε πολύ χώρο στο σπίτι σας, αλλά και τα λουλούδια σας θα φαίνονται πολύ πιο όμορφα. Μπορείτε λοιπόν να εμπνευστείτε από τις ιδέες που θα σας παρουσιάσουμε στο συγκεκριμένο άρθρο!

Τα στηρίγματα για τα λουλούδια σας δεν πρέπει να είναι τα κλασικά. Για χυμώδη φυτά, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε όμορφα στηρίγματα από ξύλινα κλαδιά ή ακόμη και από ξύλινα κουτιά.

Εάν έχετε μια κολόνα με φως μπορείτε να κρεμάσετε επάνω τις γλάστρες. Με αυτόν τον τρόπο, θα τονίσετε τα λουλούδια και θα δημιουργήσετε ένα σημείο αναφοράς στην αυλή σας τη νύχτα. Φυσικά, είναι ιδανικό να κρεμάτε λουλούδια σε τουλάχιστον δύο πόλους τοποθετημένους πρόσωπο με πρόσωπο για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη συμμετρία.

Για να δημιουργήσετε πανέμορφες γλάστρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μαγειρικά σκεύη. Για παράδειγμα, ένα κόσκινο για ζυμαρικά είναι ιδανικό για φύτευση λουλουδιών σε αυτό. Όταν βάζετε το νερό στα λουλούδια, το περίσσευμα θα ρέει, έτσι ώστε το λουλούδι να διατηρεί μόνο το νερό που χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να διατηρείτε τα λουλούδια σας υγιή και όμορφα. 

Ακόμα και ο φράχτης στην αυλή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρεμάσετε γλάστρες. Στερεώστε το στην πλευρά όπου τα λουλούδια έχουν ήλιο και έτοιμα. Μόλις αλλάξατε την εμφάνιση του φράχτη και της αυλής σας.

Καλή απόλαυση και καλές ιδέες!