25 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με κούτσουρα δέντρων

Τα παλιά κούτσουρα δέντρων είναι πάντα πληγές στα μάτια και προσπαθούμε να τα ξεφορτωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εάν είναι ένα κούτσουρο που είναι ακόμα στο έδαφος, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το βγάλετε, γι’ αυτό σας συμβουλεύω να παραλείψετε την ιδέα να το εξαλείψετε και να το ανακυκλώσετε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν από κούτσουρα δέντρων! Θα σας παρουσιάσω 25 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με κούτσουρα δέντρων!

- Διαφήμιση -

έπιπλα από κούτσουρο δέντρου

Τα κούτσουρα δέντρων είναι υπέροχα για να τα χρησιμοποιήσετε ως έπιπλα. Αυτά είναι έτοιμα σκαμπό που δεν απαιτούν καμία αλλαγή. Άλλωστε τέτοια σκαμπό θα φαίνονται υπέροχα γύρω από την τραπεζαρία σας ή γύρω από το τζάκι σας. Φυσικά, αν θέλετε να τα αλλάξετε, μπορείτε να τα βάψετε ή να προσθέσετε μαξιλάρια από πάνω. Μια άλλη ιδέα για να χρησιμοποιήσετε κούτσουρα δέντρων είναι να φτιάξετε μια βάση για ένα τραπέζι από αυτά ή, εάν το κούτσουρο είναι πραγματικά μεγάλο, να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι. Τοποθετήστε ένα μεγάλο επιτραπέζιο ζωντανό άκρο στο κούτσουρο είναι έτοιμο!

διακόσμηση με κούτσουρο δέντρου

Τα κούτσουρα δέντρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακόσμηση, και μπορούν να μετατραπούν σε πολλά υπέροχα κομμάτια. Μπορείτε να τους φτιάξετε ένα μικρό ξωτικό, το οποίο θα φαίνεται ιδιότροπο στον κήπο και τα παιδιά σας θα παίζουν μαζί του. Τα κούτσουρα δέντρων μπορούν να τοποθετηθούν κάπου ως διάταξη με άνθη και φυτά σε γλάστρες και κουκουνάρια. Μπορείτε να τα καλύψετε με μωσαϊκό ή να τα βάψετε ή ακόμα και να τα μετατρέψετε σε φανάρια.

γλάστρες για λουλούδια

Η πιο δημοφιλής ιδέα είναι να μετατρέψετε ένα κούτσουρο δέντρου σε ζαρντινιέρα ή βάση ζαρντινιέρας. Μπορείτε πρώτα να φυτέψετε ή να διακοσμήσετε το κούτσουρο του δέντρου σας ή να το αφήσετε εντελώς φυσικό. Στη συνέχεια, φυτέψτε άνθη, πρασινάδες και παχύφυτα ακριβώς σε ένα μεγάλο κούτσουρο και voila – έχετε μια ανανεωμένη, εντελώς φυσική ζαρντινιέρα! Μπορείτε επίσης να στερεώσετε ζαρντινιέρες σε αυτό ή να τις τοποθετήσετε και από πάνω.

- Διαφήμιση -