Οι 22 ομορφότεροι χώροι και ιδέες για να φυτεύσετε λουλούδια στην αυλή ή τον κήπο του σπιτιού σας

Ένα λουλούδι που τοποθετείται σε ένα όμορφο μέρος μπορεί να αλλάξει εντελώς την αυλή ή τον κήπο σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή για την φύτευση των λουλουδιών ώστε να αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο η ομορφιά τους. Ανακαλύψτε τα μέρη που μπορείτε να φυτέψετε τα λουλούδια σας, ώστε να φαίνονται όσο πιο όμορφα γίνεται. Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα λουλούδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην επιλογή των χώρων και των γλαστρών για να τα φυτεύσετε. Είτε μιλάμε για διαφορετικά παλιά πράγματα που πρέπει να τοποθετήσετε είτε για την κατασκευή ειδικών χώρων, τα λουλούδια σας πρέπει να γίνουν το επίκεντρο. Θα σας παρουσιάσω τους 22 ομορφότερους χώρους και ιδέες για να φυτεύσετε λουλούδια στην αυλή ή τον κήπο του σπιτιού σας!

- Διαφήμιση -

Μία από τις πολύ καλές επιλογές τόσο ως προς την ομορφιά όσο και ως προς την οργάνωση της αυλής και του κήπου είναι οι κάθετοι κήποι! Οι κάθετοι κήποι στην αυλή σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χώρο, αλλά και να τακτοποιήσετε τα λουλούδια με δημιουργικό τρόπο. Είτε μιλάμε για γλάστρες, είτε για λουλούδια φυτεμένα σε διαφορετικές γλάστρες είτε για αρωματικά φυτά, αν τοποθετηθούν κάθετα, φαίνονται πολύ καλύτερα. Επιπλέον, τα λουλούδια που φυτεύονται κάθετα είναι πολύ πιο εύκολο στη φροντίδα και προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση. Θα μπορείτε να τους δώσετε το φως που χρειάζονται εξίσου, αλλά θα μπορείτε επίσης να τα καθαρίζετε καθημερινά χωρίς να χρειάζεται να προσπαθείτε να φτάσετε σε κάθε φυτό ξεχωριστά.

Μία άλλη επιλογή για τα λουλούδια σας είναι τα vintage διακοσμητικά κήπου, στην πραγματικότητα δηλαδή η επαναχρησιμοποίηση παλαιών αντικειμένων ή επίπλων. Όσο πιο δημιουργικοί είστε, τόσο περισσότερο μπορείτε να τους δώσετε ξανά τη ζωή που χρειάζονται. Αν σας αρέσει η παλιά εμφάνιση, θα πρέπει να ξέρετε ότι μπορείτε να αφήσετε τα παλιά πράγματα όπως είναι. Ωστόσο, συνιστάται να βάφετε το ξύλο για να μην σαπίσει και να κρατήσει για περισσότερο χρονικό διάστημα.

- Διαφήμιση -