15 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με παλιές πόρτες

Μία από τις πολλές επιλογές που έχετε για τη διακόσμηση του κήπου σας, είναι οι παλιές ξύλινες πόρτες! Ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια παλιά πόρτα είναι να την ακουμπήσετε σε έναν φράχτη ή έναν τοίχο. Αυτό μπορεί να γίνει με γυάλινη πόρτα ή με ξύλινη πόρτα. Συχνά, οι ζαρντινιέρες κρέμονται από την πόρτα για μια επιπλέον πινελιά ανθισμένης φρεσκάδας στον κήπο. Θα σας παρουσιάσω 15 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο σας με παλιές πόρτες!

- Διαφήμιση -

Οι δημιουργικοί τρόποι για να επαναπροσδιορίσετε τις παλιές πόρτες περιλαμβάνουν τη μετατροπή τους σε σημεία προστασίας προσωπικών δεδομένων και την τοποθέτηση τους στον ίδιο τον φράχτη του κήπου. Οι παλιές πόρτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία επίπλων, όπως μια κρεμαστή κούνια βεράντας ή μια ρουστίκ τραπεζαρία.

Οι παλιές πόρτες μπορούν επίσης να γίνουν μέρος λειτουργικών χώρων στον κήπο σας. Μπορούν να μετατραπούν σε σταθμούς ποτών για να υποδεχτούν όλους τους καλοκαιρινούς επισκέπτες σας με ένα κρύο ποτό.

- Διαφήμιση -