Ποια η χρησιμότητα ενός αγγουριού στο μπάνιο του σπιτιού σας

Το αγγούρι είναι γνωστό για τα ωφέλη του στον ανθρώπινο οργανισμό. Γνωρίζατε όμως τα ωφέλη του στο μπάνιο του σπιτιού;

- Διαφήμιση -

Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένα δροσερό πράσινο λαχανικό στο μπάνιο; Μα για να καθαρίσει τον καθρέφτη από τους υδρατμούς που δημιούργησε η… ομίχλη ενός ζεστού ντους!

Το αγγούρι είναι ιδανικό για να ξαναδώσει στον καθρέφτη σου την καθαρή του όψη. Αρκεί να κόψεις μια φέτα και να τρίψεις με αυτή την επιφάνεια του καθρέφτη. Επιπλέον, το αγγούρι θα αφήσει ένα εκπληκτικό άρωμα φρεσκάδας στον χώρο.

Όσο για το υπόλοιπο αγγούρι, μην το πετάξεις. Αφού πάρεις το μπάνιο σου, κόψε μερικές φέτες και τρίψε με αυτές την περιοχή του σώματός σου που έχει εμφανίσει κυτταρίτιδα – επιμένοντας για λίγα λεπτά. Γιατί; Διότι οι φυτοχημικές ουσίες που περιέχει το αγγούρι ενεργοποιούν το κολλαγόνο που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο σφιχτή και πετυχαίνοντας κίνηση ματ στα ορατά λακουβάκια της κυτταρίτιδας. Παρομοίως θα το βρεις εξαιρετικό και για τις ρυτίδες του προσώπου.

Τελικά, όσο αγγούρι περισσέψει, μπορείς κάλλιστα να το φας μετά την αναζωογόνηση που σου έδωσε το ντους. Θα σου προσφέρει φυσικά σάκχαρα, βιταμίνες Β και ηλεκτρολύτες, που θα κρατήσουν το σώμα σου, εκτός από ενυδατωμένο, και θρεπτικά ισορροπημένο. Επιπλέον θα φρεσκάρει την αναπνοή σου.

Πηγή: goldenmag

- Διαφήμιση -