Πως να κάνεις ένα λεμόνι πιο ζουμερό πριν το στίψεις

Ένας πρακτικός τρόπος για να παίρνετε κάθε φορά το 100% του χυμού από ένα λεμόνι! 

lemonia-zoumera Ξετρυπώσαμε έναν τρόπο για να παίρνουμε όλο το χυμό από κάθε λεμόνι. Με το στίψιμο μένει αρκετό λεμόνι ανέπαφο, ενώ έχει αρκετό ακόμα ζουμί.

Υπάρχει λύση :

Βάλτε το λεμόνι σε έναν πάγκο και πλάστε το με το χέρι ελαφρά. Η πίεση με το χέρι θα πιέσει όλους τους εσωτερικού θύλακες του λεμονιού κι έτσι θα το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Δεύτερον από δική μας εμπειρία διαπιστώσαμε το εξής :

Διατηρούμε μερικά λεμόνια στην κατάψυξη. Πέρα από το ότι τα λεμόνια συντηρούνται για περισσότερο καιρό, θα παρατηρήσετε ότι όταν τα βγάλετε και ξεπαγώσουν, θα είναι δύο και τρεις φορές πιο ζουμερά από πριν.

Δοκιμάστε το !

Πηγή : bekicookcakesblog

Πηγή φωτογραφίας άρθρου : wikipedia

 

Δημοφιλή Άρθρα

Επιλέξαμε για εσάς