Μικρά tips για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη για πολλούς εποχή του χρόνου. Η ζεστασιά των Χριστουγέννων είναι ξεχωριστή και μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

- Διαφήμιση -

Αυτή η ζεστασιά όμως είναι και θέμα σωστής Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Παραθέτουμε παρακάτω μερικά μικρά tips που θα τη φέρουν στο χώρο σας:

  • Προτιμήστε άσπρα υφάσματα και γενικά το άσπρο χρώμα στη διακόσμηση. Χριστούγεννα σημαίνει χιόνι το οποίο οι περισσότεροι από εμάς το λατρεύουν. Άσπρα χνουδωτά ριχτάρια στους καναπέδες ή μια άσπρη φλις κουβέρτα θα δώσει κάνει τη διακόσμηση λίγο πιο “χουχουλιάρικη”.
  • Επιλέξτε ένα χαλί με ψηλό πέλος και στυλ βελέντζας το οποίο θα προδιαθέτει εσάς και τους επισκέπτες σας να κάτσουν κάτω παρά να αράξουν στον καναπέ.
  • Χαμηλός φωτισμός. Αν έχετε φωτισμό με dimmer (ροοστάτη), επιλέξτε μία χαμηλή σκάλα για να δώσει πιο χαλαρωτικό τόνο στην ατμόσφαιρα.
  • Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Κυκλοφορούν σειρές από λαμπάκια “ψείρες”, με τα οποία μπορείτε να στολίσετε και να διακοσμήσετε Χριστουγεννιάτικα διάφορα έπιπλα στο σπίτι σας.
  • Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ασφαλώς και είναι αυτονόητο να το στολίσουμε χωρίς όμως να το παρακάνουμε. Προτιμούμε minimal στολισμό, αλλά αυτό είναι βέβαια γούστο του καθενός.

    Δείτε επίσης: 25 ιδέες διακόσμησης Χριστουγεννιάτικου δέντρου για τα φετινά Χριστούγεννα
  • Στικάκια κανέλας. Αγαπημένο μπαχαρικό το άρωμα του οποίου θυμίζει έντονα Χειμώνα και ιδιαίτερα Χριστούγεννα. Βάλτε μερικά στικάκια σε ένα μπωλ και αφήστε το άρωμά τους να σας ταξιδέψει.

Αυτά λοιπόν ήταν μερικές μικρές ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που θα δώσουν μια ιδιαίτερη ζεστασιά στο χώρο σας και θα προετοιμάσουν το κλίμα για τα φετινά Χριστούγεννα!

Bonus Video: 23 DIY κατασκευές για τα Χριστούγεννα

- Διαφήμιση -