30 πανέμορφες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε πράσινο χρώμα

Αν βαρεθήκατε όλους αυτούς τους παραδοσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς Χριστουγέννων όπως κόκκινο και χρυσό, κόκκινο, πράσινο και χρυσό, κόκκινο και άσπρο και άλλα, και ψάχνετε για κάτι φρέσκο ​​και όμορφο, το πράσινο είναι η απάντηση! Αυτό είναι το πιο φυσικό χρώμα για τα Χριστούγεννα – είναι το χρώμα των αειθαλών αλλά χρησιμοποιείται μόνο του, χωρίς άλλες παραδοσιακές αποχρώσεις, φαίνεται ασυνήθιστο και ανεβάζει τη διάθεση. Επιπλέον, το πράσινο έχει μια πολύ θετική ψυχολογική επίδραση: ηρεμεί και καλωσορίζει τη δημιουργία ενός καταπραϋντικού αποτελέσματος. Τι μπορεί να είναι καλύτερο για να χαλαρώσετε τον χώρο σας για τα Χριστούγεννα; Θα σας παρουσιάσω 30 πανέμορφες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας σε πράσινο χρώμα!

- Διαφήμιση -

με τι χρώματα συνδυάζεται το πράσινο

Το σμαραγδί είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση των Χριστουγέννων, αλλά μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με πιο ανοιχτές και πιο σκούρες αποχρώσεις του πράσινου, με λευκό και ασημί, με ασημί και ανοιχτό ματ μεταλλικό χρώμα, με navy και γκρι για μια out of the box εμφάνιση.

πώς να στολίσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πάρτε ένα φυσικό πράσινο, γεμάτο ή ακόμα και λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο και προτιμήστε την όμορφη πράσινη διακόσμηση. Υπάρχουν πράσινα στολίδια όλων των σχημάτων, αποχρώσεων και μεγεθών και μπορείτε επίσης να προσθέσετε αληθινό ή ψεύτικο πράσινο, κορδέλες, πράσινα φώτα, γιρλάντες με χάντρες, πανό και φιόγκους. Τέτοια διακόσμηση θα κάνει το δέντρο σας να φαίνεται σούπερ λαμπερό, ειδικά αν προσθέσετε μεταλλικά στολίδια ή προτιμάτε στολίδια με πράσινο στρας για περισσότερη λάμψη ή μπορείτε να επιλέξετε πιο δασική διακόσμηση με λευκά στολίδια και βαμβάκι.

Αν θέλετε ένα εναλλακτικό δέντρο, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κρεμασμένο στολίδι με χόρτα ή ένα επιτοίχιο δέντρο που αποτελείται από στολίδια, καμπάνες και αστέρια συν χάντρες, που θα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα να είσαι ουάου!

- Διαφήμιση -