25 πανέμορφες ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κορδέλες

Αχ φίλες μου! Έρχεται η πιο ωραία περίοδος του χρόνου! Μα φυσικά στα Χριστούγεννα αναφέρομαι! Χρώματα, γλυκά, φωτάκια, μυρωδιές και μία αλλαγή ασφαλώς στη διάθεσή μας. Το κεντρικό στοιχείο όμως των Χριστουγέννων σε κάθε περίπτωση αποτελεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πώς όμως μπορούμε να το στολίσουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό δέντρο; Θα σας παρουσιάσουμε 25 ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με κορδέλες!

- Διαφήμιση -

Μπορούμε να στολίσουμε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα με πολλά πράγματα: διάφορα είδη στολιδιών, αξεσουάρ, φωτάκια και άλλα αντικείμενα. Τι γίνεται με τις κορδέλες; Μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια φανταστική διακόσμηση! Θα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές γιρλάντες και μπορούν να αναδείξουν το στυλ του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ταινιών διαθέσιμα και πολλά χρώματα επίσης, και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καθορίσετε το στυλ σας. Θέλετε ένα κομψό χριστουγεννιάτικο δέντρο; Στη συνέχεια, επιλέξτε μεταξωτές κορδέλες του χρώματος που επιθυμείτε. Προτιμάτε τη ρουστίκ διακόσμηση; χρησιμοποιείστε κορδέλες από λινάτσα!

Μάθετε το πλάτος της κορδέλας πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση και το μήκος πρέπει να είναι αρκετό για ολόκληρο το δέντρο, οπότε όσο μεγαλύτερη κορδέλα παίρνετε, τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε κορδέλα με σύρμα, γιατί είναι πολύ πιο βολικό να την τοποθετήσετε στο δέντρο. 

Η κορδέλα σας θα πρέπει να είναι μια προσθήκη στο υπάρχον ντεκόρ για να την αναδείξετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να κρεμάσετε όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας και στη συνέχεια να προσθέσετε κορδέλες. Κρεμάστε μεγάλα στολίδια, στη συνέχεια κορδέλες και στη συνέχεια μικρότερα στολίδια! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταλάβετε εάν χρειάζονται μικρότερα στολίδια ή μπορείτε να τα παραλείψετε. Τακτοποιήστε τις κορδέλες κάθετα, οριζόντια ή χωρίς καθόλου μοτίβο ανάλογα με το γούστο σας!

Όσο πιο τολμηρή είναι η κορδέλα, τόσο λιγότερο εντυπωσιακή θα πρέπει να είναι η υπόλοιπη διακόσμηση. Αν έχετε λευκά και ασημένια στολίδια, μπορούν να ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε εμφάνιση κορδέλας. Μην τρελαθείτε αν δεν μπορείτε να πετύχετε ένα τέλειο look! Άλλωστε ένα μικρό χάος δεν έχει κάνει ποτέ κακό! Όταν τελειώσετε, κάντε στην άκρη και κοιτάξτε το δέντρο: είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα; Αν ναι, τότε συγχαρητήρια!

 Καλή σας επιτυχία και καλά Χριστούγεννα σε όλους!

- Διαφήμιση -