Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε 10 ιδέες διακόσμησης μοντέρνων μπάνιων. Για όσους είναι λάτρεις του μοντέρνου τότε το συγκεκριμένο άρθρο θα το λατρέψετε.

Για να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο μπάνιο θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν κάποιες παραμέτρους όπως: τα σχέδια στα είδη υγιεινής που θα χρησιμοποιήσουμε, αν θα χρησιμοποιήσουμε μπανιέρα ή ντουζιέρα, τα πλακάκια αλλά και τον φωτισμό.

Σχέδια ειδών υγιεινής

Αρχικά ως προς τα σχέδια των ειδών υγιεινής για ένα μοντέρνο μπάνιο καλό είναι να αποφύγετε τη χρήση πάρα πολλών χρωμάτων. Οι διακόσμησης μπάνιου. του καφέ ή του μαύρου αποτελούν τις καταλληλότερες επιλογές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρώματα φθορισμού για μια μοντέρνα-ρετρό διακόσμηση με έντονο πορτοκαλί ή πράσινο.

Μπανιέρα ή ντουζιέρα;

Αυτό είναι ένα άλυτο μυστήριο για πολλούς εμάς. Ακόμη και στα ζευγάρια, ο ένας θέλει μπανιέρα, ο άλλος προτιμά ντουζιέρα. Αν επιλέξετε μπανιέρα καλό είναι να αποφύγετε τα σχέδια τα οποία έχουν καμπύλες. Αν αποφασίσετε τελικά την ντουζιέρα, τότε να προσέξετε το γυαλί που θα υπάρχει γύρω, να είναι απλό χωρίς σχέδια.

Τι πλακάκια να επιλέξω;

Η επιλογή πλακιδίων για τη μοντέρνα διακόσμηση του μπάνιου σας είναι πάρα πολύ σημαντική. Προσπαθήστε να επιλέξετε απλά πλακάκια και αν μπορείτε οικονομικά τότε κινηθείτε σε πλακάκια που παράγονται από φυσικά πετρώματα.

Φωτισμός μπάνιου

Οι επιλογές φωτισμού που θα κάνετε θα πρέπει και αυτές να είναι πολύ προσεκτικές. Τα φωτιστικά σας καλό είναι να είναι κρεμαστά με μοντέρνα σχέδια. Πέρα από τα φωτιστικά όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά κεριά για τον φωτισμό του μπάνιου σας.

Δείτε λοιπόν παρακάτω 10 προτάσεις διακόσμησης μοντέρνων μπάνιων:

Αν θέλετε να έχετε ένα μοντέρνο μπάνιο, μπορείτε να δείτε τις 10 ιδέες διακόσμησης μπάνιου που επιλέξαμε για εσάς. Θα σας εμπνεύσει για ιδέες διακόσμησης μπάνιου.

ΔEITE
25 υπέροχες μοντέρνες ιδέες για την διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού

Πηγή φωτογραφιών: ddekor.com