17 Προτάσεις διακόσμησης για μικροσκοπικές κουζίνες

Οι κουζίνες είναι το μέρος του σπιτιού όπου περνάμε πολύ χρόνο. Οι μικροσκοπικές κουζίνες μπορούν να μετατραπούν σε πιο άνετους χώρους με τις έξυπνες ιδέες διακόσμησης τους. Χρειαζόμαστε πάντα περισσότερο χώρο στην κουζίνα για προετοιμασία, μαγείρεμα και πλύσιμο πιάτων. Ωστόσο, μπορείτε να διευκολύνετε την εργασία σας στην κουζίνα με έξυπνες προτάσεις διαρρύθμισης που μπορούν να γίνουν σε ένα στενό χώρο κουζίνας.

- Διαφήμιση -

Για μικρές κουζίνες, πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε με την επιλογή των χρωμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκά ή ελαφριά φωτεινά χρώματα για να κάνετε τον χώρο να φανεί φωτεινότερος. Δεν πρέπει να προτιμάτε τα σκούρα χρώματα για μια φωτεινή και ευρύχωρη κουζίνα. Εκτός από το λευκό χρώμα, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ελαφρύτερες και φωτεινότερες αποχρώσεις του κίτρινου, του πράσινου, του μπλε και του γκρι στην κουζίνα σας. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε τρόπους όπου θα εκμεταλλεύεστε το φως της ημέρας στην κουζίνα όσο το δυνατόν περισσότερο. Για παράδειγμα, θα πρέπει να επιλέξετε την κουρτίνα σας με ανοιχτά χρώματα. Εάν έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το μέγεθος του παραθύρου σας, σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε ένα μεγάλο παράθυρο. Έτσι, μπορείτε να έχετε περισσότερο φως στην κουζίνα και να έχετε καλύτερη θέα.

Η χρήση μικρών κουζινών σε μορφή L είναι καλή ιδέα τόσο για επαρκή χώρο όσο και για ευκολία χρήσης. Πρέπει να αφήσετε τον πάγκο που χρησιμοποιείτε περισσότερο στην κουζίνα όσο το δυνατόν πιο άδειο. Περισσότερος χώρος είναι πάντα απαραίτητος για την προετοιμασία φαγητού αλλά και για τα πιάτα. Για αυτόν τον λόγο, αφήνοντας τον πάγκο κενό θα δημιουργήσετε μια πιο καθαρή εικόνα και θα σας επιτρέψει να κάνετε τη δουλειά σας εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα αντικείμενα που χρειάζεστε για να τοποθετήσετε στο πάγκο, στα ράφια ή στις κρεμάστρες που θα δημιουργήσετε λίγο πάνω από τον πάγκο. Μπορείτε να συμπεριλάβετε ηλεκτρικές οικιακές συσκευές ή μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιείτε συχνά, τα οποία πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας.

Πηγή άρθρου: ddekor.com

- Διαφήμιση -