25 εντυπωσιακές ιδέες για να φτιάξετε έναν μικρό κήπο στο σπίτι σας

Πολλοί άνθρωποι έχουν την επιθυμία να κατέχουν μια καταπράσινη περιοχή στο σπίτι τους. Έτσι οι μικροί κήποι έχουν καταλάβει χώρο στον τομέα της διακόσμησης του σπιτιού. Για να φτιάξετε έναν όμορφο κήπο δεν χρειάζεται πολλά έξοδα, απλά οργανώστε σταδιακά τα απαραίτητα και φυσικά είναι σημαντικό το καλό γούστο στην επιλογή των φυτών και των αξεσουάρ που θα συνθέσουν τον μικρό σας κήπο. Θα σας παρουσιάσω 25 εντυπωσιακές ιδέες για να φτιάξετε έναν μικρό κήπο στο σπίτι σας!

- Διαφήμιση -

Για να ξεκινήσετε πρέπει να έχετε κατά νου ποια φυτά θα χρησιμοποιήσετε. Συνιστάται να μην αναμειγνύονται πολλά είδη λουλουδιών και φυτών για να μην χαλάσει η αίσθηση ισορροπίας του περιβάλλοντος. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι να δείτε το μέγεθος των φυτών που ταιριάζει στο χώρο. Χρησιμοποιώντας τα βότσαλα και το γκαζόν ως δάπεδο είναι μια καλή επιλογή για να έχετε έναν όμορφο και καθαρό κήπο. Το ωραίο είναι να σχεδιάζετε με αυτά τα υλικά, να χαράζετε μονοπάτια και να εναλλάσσεστε με μερικά φυτά.

Για έπιπλα κήπου χρησιμοποιήστε λίγα αξεσουάρ και με απλές γραμμές. Αρκούν ένα ζευγάρι πολυθρόνες, ένα τραπεζάκι, ένας πάγκος με μαξιλάρια ή ακόμα και αυτά τα στρώματα futton. Χρησιμοποιήστε βάζα για να διακοσμήσετε τον χώρο και για όσους μένουν σε διαμέρισμα είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για να συνθέσετε έναν κήπο.

- Διαφήμιση -