25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε έναν μικρό κήπο ή μπαλκόνι

Είτε έχετε ένα μικρό δωμάτιο είτε έναν μικρό κήπο ή μπαλκόνι η φιλοσοφία είναι η ίδια. Για να εξοικονομήσετε τον χώρο που σας λείπει … το πλάτος και το μήκος πρέπει να επωφεληθούν από κάθε εκατοστό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε έναν μικρό χώρο στον κήπο και το μπαλκόνι σας, αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις διακόσμησης! Θα σας παρουσιάσω 25 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε έναν μικρό κήπο ή μπαλκόνι!

- Διαφήμιση -

Αναρριχώμενα φυτά και λουλούδια όπου υπάρχει χώρος, μικρές ξύλινες πέργκολες, θα πρόσθεταν χρώμα στον μικρό σας κήπο. Φυτά, ράφια και κάθε είδους κατασκευές που μπορούν να αγγίξουν τον τοίχο ή να κρεμαστούν γλάστρες – ζαρντινιέρες που αν τις τοποθετούσατε με συμβατικό τρόπο θα κλείνατε τον διαθέσιμο ελεύθερο χώρο.

Είτε πρόκειται για τον κήπο είτε για το μικρό μπαλκόνι, αρχικά «απομονώστε» έναν χώρο με τραπέζι και μερικές καρέκλες και σε όλο τον υπόλοιπο χώρο είτε στα κάγκελα είτε στους, βρείτε λύσεις που θα κάνουν τον χώρο μεγαλύτερο.

- Διαφήμιση -