14 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσουμε τον κήπο και την αυλή μας με κόκκινα λουλούδια

Ποιο είναι το κύριο διακοσμητικό στοιχείο σέ έναν κήπο; Ασφαλώς τα λουλούδια! Και ποιο είναι το ωραιότερο και πιο έντονο χρώμα λουλουδιών; Μα φυσικά το κόκκινο! Τα κόκκινα λουλούδια αντιπροσωπεύουν την αγάπη, το πάθος, το θάρρος και τη μεταμόρφωση της αυλής σας σε έναν πολύχρωμο χώρο διαβίωσης, απολύτως εντυπωσιακό. Μπουκέτα και γλάστρες με αυτό το χρώμα μας δίνουν εντυπωσιακές εικόνες. Θα σας παρουσιάσω 14 εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσουμε τον κήπο και την αυλή μας με κόκκινα λουλούδια!

- Διαφήμιση -

Το κόκκινο είναι ένα έντονο χρώμα, γεμάτο ενέργεια, ένα χρώμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Τα κόκκινα λουλούδια αντιπροσωπεύουν τον ενθουσιασμό, τη δύναμη, αλλά και την άνευ όρων αγάπη που κουβαλάτε. Είτε μιλάμε για κόκκινα τριαντάφυλλα, τουλίπες ή άλλα όμορφα λουλούδια, αυτό το χρώμα δεν μπορεί να μην τραβήξει την προσοχή και να μην φαίνεται ωραίο σε οποιαδήποτε διακόσμηση.

Τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι δημοφιλή σε όλες τις γωνιές της χώρας. Επομένως, εάν θέλετε να φυτέψετε τέτοια τριαντάφυλλα στην αυλή σας, θα πρέπει να έχετε κατά νου μερικούς απλούς κανόνες φροντίδας. Ανεξάρτητα από το χρώμα τους, τα τριαντάφυλλα χρειάζονται πολύ φως. Η φύτευσή τους στην αυλή ξεκινά από νωρίς, από τον Μάρτιο και διαρκεί μέχρι τον Απρίλιο. Αν αργήσετε, μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο για να φυτέψετε αυτά τα όμορφα λουλούδια.

Επίσης μετά τη φύτευση είναι απαραίτητο το λίπασμα. Επιλέξτε άζωτο για να τονώσετε την ανάπτυξη των τριαντάφυλλων και να βοηθήσετε το φυτό να έχει μεγάλα, όμορφα, θεαματικά άνθη, το κάλιο και ο φώσφορος είναι επίσης απαραίτητα.

- Διαφήμιση -