Τα μήλα είναι ένα από τα σύμβολα του Φθινοπώρου. Συμβολίζουν τη συγκομιδή και είναι και πεντανόστιμα τα άτιμα. Μπορείτε να προσθέσετε λίγη γοητεία στη διακόσμηση του σπιτιού σας με μήλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για τη διακόσμηση του τραπεζιού σας είτε σε γιρλάντες αλλά κυρίως σε στεφάνια! Θα δούμε 20 υπέροχες ιδέες για να φτιάξετε Φθινοπωρινά στεφάνια από μήλα!

Το φθινοπωρινό σας στεφάνι μπορεί να είναι οποιουδήποτε στυλ: ρουστίκ ή αγροικίας, μοντέρνο ή φυσικό. Τα μήλα μπορούν να διακοσμηθούν και να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ένα Φθινοπωρινό στεφάνι με μήλα είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί και τραβάει τα βλέμματα, άσχετα αν χρησιμοποιείτε φρέσκα και φυσικά ή ψεύτικα μήλα, τα οποία διατίθενται σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Φτιάξτε ένα στεφάνι από κλαδιά ή αμπέλι και απλώς βάλτε μερικά μήλα σε μια σύνθεση με φύλλα, κολοκύθες, μούρα και ούτω καθεξής. Μπορείτε επίσης να κόψετε τα μήλα και να τα στεγνώσετε έτσι ώστε αυτές οι φέτες να φαίνονται φυσικές και φρέσκες, και στη συνέχεια να τις στερεώσετε στο στεφάνι για μια νόστιμη και μοντέρνα εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε faux ή πραγματικά μήλα, φύλλα, μούρα και άλλα πράγματα ανάλογα με το τι θέλετε. Υπάρχουν πολλά DIY για να φτιάξετε το δικό σας στεφάνι μήλου και να το εξατομικεύσετε, ή μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε εσείς. 

Ελπίζω φίλες μου να σας αρέσουν οι ιδέες μας!