30 πανέμορφες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με φυσικά υλικά

Όταν ήμουν παιδί, μύριζα το σπίτι τα Χριστούγεννα: ένα μείγμα από φυσικό πεύκο και φρούτα, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν περιβαλλοντικές μυρωδιές. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό σε αυτήν την περίοδο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και ακόμα καλύτερα αν είναι φυσικό. Αυτό οφείλεται, εκτός από την ενέργεια του ζωντανού φυτού, και στο οπτικό του αποτέλεσμα.

- Διαφήμιση -

Το άρωμα της φύσης είναι απαραίτητο για τη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας, την οποία ανακάλυψα από παιδί, ένα άρωμα που διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα. Σε μια εποχή που η φυσική διακόσμηση, είτε ρουστίκ είτε παραδοσιακή, βρίσκεται σε άνοδο στην εσωτερική διακόσμηση, είναι όλο και πιο σημαντικό να εφαρμόζετε μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Συνθέσεις με πράσινα κλαδιά, φυσικά στεφάνια με κλαδιά πεύκου, ευκάλυπτο, ακόμα και παχύφυτα, βρύα, κουκουνάρια κ.ο.κ. Για όσους πιστεύουν ότι τα Χριστούγεννα μας πρέπει να είναι πιο πράσινα, εμπνευστείτε από αυτή τη συλλογή ιδεών στις παρακάτω εικόνες. Θα σας παρουσιάσω 30 πανέμορφες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με φυσικά υλικά!

- Διαφήμιση -