Τα φαναράκια ήταν πάντα ένα δημοφιλές διακοσμητικό στοιχείο κάθε εποχής και ειδικά για τους χειμερινούς μήνες. Αναμφίβολα αποτελούν μέρος κάθε κομψής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το χρόνο. Τα φαναράκια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και σχέδια, είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά ή μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Αυτό τα καθιστά ιδανικά ώστε να ταιριάζουν απόλυτα σε σχεδόν κάθε ιδέα διακόσμησης. Αυτό που μας αρέσει σε αυτά είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Φαίνονται σαν μια πολυχρηστική και απαραίτητη διακόσμηση. Θα σας παρουσιάσω 21 φανταστικές ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με ρουστίκ φαναράκια!

Λίγα φώτα LED και μερικά φυσικά υλικά και μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο όμορφα διακοσμητικά για τους χειμερινούς μήνες
Όπως γνωρίζετε, όμορφα φανάρια μπορούν να βρεθούν σε διαφορετικά στυλ. Αν θέλετε να αναβιώσετε τα παλιά σας φαναράκια από την εποχή της γιαγιάς, τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή να το κάνετε.

Αυτά τα ρουστίκ φανάρια είναι κατασκευασμένα είτε από ξύλο είτε από μέταλλο και διατηρούν την αναμφισβήτητη γοητευτική τους εμφάνιση για χρόνια. Ορισμένα έχουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως λαβές από σχοινί ή δέρμα. Τέτοια μικρά πράγματα δίνουν σε κάθε vintage φανάρι μια επιπλέον διακοσμητική πινελιά. Διακοσμήστε τα φαναράκια με ασορτί κεριά και θα έχετε ήδη δημιουργήσει ένα υπέροχο κομβικό σημείο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.