15 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με κεριά

Το τραπέζι τα Χριστούγεννα είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του σπιτιού και, αν και το σπίτι είναι πλήρως διακοσμημένο. Αν λοιπόν ξεχάσουμε να φέρουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων εκεί, θα νιώσουμε πολύ άβολα. Ως εκ τούτου, ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού θα δημιουργήσει μία υπέροχη εικόνα και ατμόσφαιρα! Θα σας παρουσιάσω λοιπόν 15 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας με κεριά!

- Διαφήμιση -

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια όμορφη κεντρική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τυλίξτε τρία λευκά κεριά διαφορετικού ύψους με μια λινάτσα ή ξυλάκια κανέλας και κολλήστε τα με ζεστή σιλικόνη σε μια φέτα ξύλου. Στη συνέχεια, κολλήστε τρία μικρά κουκουνάρια μπροστά τους.

Επίσης μπορείτε να πάρετε τρία λευκά κεριά ίσου μεγέθους και να στερεώσετε το καθένα σε μια κλωστή σιζάλ και κλωνάρια δεντρολίβανου. Τοποθετήστε τα κεριά σε μια ξύλινη σανίδα.

Αγοράστε τρία γυάλινα βάζα των οποίων ο λαιμός μετράει το πάχος ενός κοινού κεριού. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα κερί σε κάθε ένα από τα βάζα. Κόψτε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα από χαρτόνι, είτε είναι αστέρι, χριστουγεννιάτικο δέντρο ή καρδιά, και κάντε μια τρύπα σε καθένα από αυτά. Στη συνέχεια περάστε λίγο σπάγκο μέσα από την τρύπα και στερεώστε το λαιμό του μπουκαλιού.

- Διαφήμιση -