25 πανέμορφες Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι σας

Φίλες μου καλές, έφτασε η Άνοιξη και ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με την χειμερινή διακόσμηση και το σπίτι μας χρειάζεται μια φρεσκάδα και αλλαγή! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δώσουμε μια ανοιξιάτικη νότα στη διακόσμηση μας. Εάν έχετε τζάκι, είτε πραγματικό είτε ψεύτικο, το συγκεκριμένο άρθρο θα σας βοηθήσει να πάρετε ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης.

- Διαφήμιση -

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση τζακιού έχει σχετίζεται άμεσα με το στυλ του σπιτιού σας. Άρα θα πρέπει να το λάβετε υπόψη σας και να προσθέσετε αντίστοιχες πινελιές στη διακόσμηση του τζακιού ώστε να ταιριάζει αρμονικά στο σύνολο.

Αν έχετε ένα μοντέρνο σαλόνι, μπορείτε να βάλετε κλαδιά σε βάζα. Αν έχετε ρουστίκ διακόσμηση, χρησιμοποιήστε μια πινακίδα από κόντρα πλακέ, μερικούς βολβούς σε γλάστρες και κουβάδες με πράσινο και λουλούδια.

Αν θέλετε να δώσετε ταυτόχρονα μια Πασχαλινή διάθεση στο χώρο, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε πορσελάνινα κουνελάκια, ψεύτικες φωλιές με αυγά ή και στεφάνια με αυγά. Θέλετε να υπαινιχθείτε το επερχόμενο Πάσχα; Χρησιμοποιήστε κουνελάκια από πορσελάνη, ψεύτικες φωλιές με αυγά και ακόμη και στεφάνια αυγών! Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα.

- Διαφήμιση -