Στα σύγχρονα σπίτι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η σχεδίαση των μικρών μπάνιων. Το μικρό μπάνιο είναι μια προβληματική κατάσταση ως προς την διακόσμηση αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αφήσει στο χώρο το αίσθημα της ακαταστασίας και να το κάνει ακόμη και κλειστοφοβικό κατά καιρούς. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμούμε τα πιο μοντέρνα στιλ στο μικρό μπάνιο, όπου η χρήση ενός ή δύο χρωμάτων βοηθάει πολύ. Τα τελευταία χρόνια όμως οι ιδιοκτήτες σπιτιών και οι σχεδιαστές δοκιμάζουν στυλ πέρα ​​από το συνηθισμένο και το σύγχρονο. 

Μία άλλη λύση είναι τα μοντέρνα ρουστίκ μπάνια, τα οποία συνδυάζουν εργονομία αλλά και πιο λαϊκή αισθητική! Το βασικότερο πλεονέκτημα που έχετε με ένα ρουστίκ μπάνιο σε μικρούς χώρους είναι η ευκολία με την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά φινιρίσματα χωρίς να φαίνεται εκτός λογικής και μόδας. 

Οι πέτρινοι τοίχοι μπορούν να διαμορφώσουν το φόντο ενός όμορφου μικρού ρουστίκ μπάνιου και ο συνδυασμός του με μια με ένα πολύ ωραίο ξύλινο έπιπλο καθιστά το μπάνιο ακόμη πιο ξεχωριστό. Το ξύλο και η πέτρα μπορούν να συνδυαστούν εύκολα στο μικρό μπάνιο.

Στο μικρό ρουστίκ μπάνιο, ο φωτισμός κάνει μεγάλη διαφορά στη συνολική ατμόσφαιρα. Τον κατάλληλο φωτισμό μπορείτε να τον επιτύχετε είτε με φωτισμό δίπλα στον καθρέφτη είτε με ένα μεγάλο παράθυρο ή ακόμη και με τη χρήση ενός φεγγίτη!

Για να δούμε τι ιδέες έχουμε βρει για την ρουστίκ διακόσμηση μικρών μπάνιων!

απλό ρουστίκ μπάνιο σε γήινες αποχρώσεις

μικρό ρουστίκ ξύλινο μπάνιο

ρουστίκ πέτρινο μπάνιο

μικρό ρουστίκ μπάνιο με πλακάκια στους τοίχους σε λευκό χρώμα

υπέροχο λευκό μικρό μπάνιο με όμορφο κόκκινο ψαμμίτη στον τοίχο

μικρό ρουστίκ μπάνιο με μικρά ράφια στη γωνία

μοντέρνο ρουστίκ μπάνιο με ξύλινη οροφή

μοντέρνο ρουστίκ μπάνιο για ένα σύγχρονο διαμέρισμα

μικρό ρουστίκ μπάνιο με ξύλινους τοίχους και πέτρινο δάπεδο

μικρό μπάνιο με ρουστίκ στιλ και υπέροχο φωτισμό

μικρό ρουστίκ μπάνιο με δάπεδο με πλακάκια

μικρό ξύλινο και λευκό ρουστίκ μπάνιο

μοντέρνο λευκό ρουστίκ μπάνιο

πολύχρωμο μικρό ρουστίκ μπάνιο με ξύλινα δοκάρια

μικρό ρουστίκ μπάνιο σε λευκό χρώμα με φυσικό ξύλο