Η μπροστινή πόρτα του σπιτιού ή η βεράντα σας είναι ίσως οι πρώτοι χώροι που βλέπουν οι καλεσμένοι και οι επισκέπτες σας και δίνουν μια πρώτη εντύπωση για τους ιδιοκτήτες τους. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού και την βεράντα σας. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας δώσουμε ιδέες για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας με γλάστρες ή βάζα!

Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να επιλέξετε το στυλ διακόσμησης που επιθυμείτε για την είσοδο του σπιτιού και αναλόγως να κινηθείτε! Μοντέρνο, vintage, ρουστίκ ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια μαύρη πόρτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρες γλάστρες με λίγο πυξάρι για μια κομψή σύγχρονη διακόσμηση. Τα μεταλλικά δοχεία χαλκού με μερικά δέντρα θα τραβήξουν επίσης την προσοχή.

Το ρουστίκ στυλ είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να διακοσμήσετε την μπροστινή βεράντα ή την είσοδο του σπιτιού σας. Για να προσθέσετε λίγη κομψότητα με ρουστίκ στυλ, απλά πρέπει να βάλετε τις γλάστρες σας σε ψάθινα καλάθια και voila! Επιλέξτε ελαιόδεντρα εάν το επιτρέπει το κλίμα και θα δώσει μια κομψή μεσογειακή πινελιά. 

Ας δούμε λοιπόν ιδέες διακόσμησης εισόδου σπιτιού με γλάστρες!