31 απίθανες ιδέες Φθινοπωρινής διακόσμησης με λευκές κολοκύθες

Το Φθινόπωρο έφτασε και πολλές από εμάς δεν μας αρέσει γιατί τα χρώματα είναι σκοτεινά και ο καιρός μουντός…Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι όπως το έχουμε στο μυαλό μας σχετικά με τα χρώματα! Τα φθινοπωρινά χρώματα είναι εξαιρετικά φωτεινά και όχι λιγότερο χαρούμενα από τα καλοκαιρινά ή ανοιξιάτικα: κόκκινο, κίτρινο, καφέ, μπορντό, βιολετί και πορτοκαλί. Αλλά αν δεν σας αρέσει ένα πολύχρωμο σχέδιο διακόσμησης για το σπίτι σας και ψάχνετε για κάτι πιο ήρεμο σίγουρα θα σας αρέσει η διακόσμηση με λευκές κολοκύθες! Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν 31 ιδέες Φθινοπωρινής διακόσμησης με λευκές κολοκύθες!

- Διαφήμιση -

Τα πράγματα που είναι εύκολο να βρεθούν σε λευκό χρώμα είναι οι λευκές κολοκύθες, τα βάζα, τα έπιπλα και τα υφάσματα. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε μερικά λευκά αξεσουάρ – ή σε άλλα χρώματα, αν θέλετε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε φυσικές άσπρες κολοκύθες, μπορείτε να τις βάψετε. Αν αγαπάτε τη φυσική διακόσμηση του σπιτιού σας, δημιουργήστε φανταστικές συνθέσεις από λευκές κολοκύθες, άνθη, κέρατα, γρασίδι και κεριά, τα οποία θα δώσουν φυσικότητα και κομψότητα στο σπίτι σας. 

Μην ξεχνάτε τους εξωτερικούς χώρους. Εδώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λευκό για τη διακόσμηση! Τοποθετήστε μερικά λευκά έπιπλα, λευκές κολοκύθες και φανάρια κεριών, λουλούδια σε γλάστρες, μαξιλάρια και κουβέρτες και voila! η βεράντα σας θα γίνει εκπληκτική. 

Ας δούμε λοιπόν τις ιδέες που βρήκαμε για εσάς!

- Διαφήμιση -