4 συμβουλές για να απομακρύνετε τις κακές ενέργειες από το σπίτι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας, όπου όλα μας πηγαίνουν στραβά! Σε μία τέτοια κατάσταση θεωρούμε ότι υπάρχουν κακές ενέργειες στο σπίτι; Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε! Το Φενγκ Σούι, αυτή η αρχαία ασιατική τέχνη, παραθέτει συστατικά που επιτρέπουν την εξάλειψή των κακών ενεργειών. Είτε πιστεύετε στο Φενγκ Σούι είτε όχι, είναι αναμφίβολα η ώρα να το δοκιμάσετε! Άλλωστε δεν έχετε να χάσετε και τίποτα! Το Φενγκ Σούι είναι μια πανάρχαια τέχνη που στόχος της είναι να εναρμονίσει την περιβαλλοντική ενέργεια ενός τόπου και να προάγει την ευημερία των ενοίκων του. Θα σας παρουσιάσω 4 συμβουλές για να απομακρύνετε τις κακές ενέργειες από το σπίτι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι!

- Διαφήμιση -

χοντρό αλάτι

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, ο καθαρισμός ενός τόπου από αρνητικές δυνάμεις και ενέργειες που βρίσκονται εκεί είναι εξίσου σημαντικός με την αφαίρεση της σκόνης ή τον καθαρισμό του. Πράγματι, χωρίς να το καταλάβουμε, η ατμόσφαιρα ενός σπιτιού μπορεί να βαρύνει τις αρνητικές εντυπώσεις. Είναι στα σπίτια μας που μερικές φορές αφηγούμαστε τις χειρότερες και καλύτερες εμπειρίες της ζωής μας. Το Φενγκ Σούι, μια προγονική κινεζική τέχνη, βοηθά στην εναρμόνιση της περιβαλλοντικής ενέργειας, που ονομάζεται τσι, για να δώσει τη θέση της σε θετικά κύματα.

Μετά από μια δύσκολη μέρα ή ένα γεγονός που πιθανόν να προσελκύσει άσχημες δονήσεις, είναι σκόπιμο να καθαρίσουμε την ενέργεια στον χώρο μας και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό. Όταν η ατμόσφαιρα φαίνεται βαριά, εάν δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε μετά από μια σειρά γεγονότων, χρησιμοποιήστε χοντρό αλάτι για να καθαρίσετε την ενέργεια αυτού του περιβάλλοντος και να την εξισορροπήσετε ξανά.

Τοποθετημένο σε ένα ποτήρι κάτω από το καλοριφέρ, κάτω από το κρεβάτι σας και σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού ή της εργασίας σας, το αλάτι απορροφά όλες τις βλαβερές ενέργειες, είτε πρόσφατες είτε παλιές.

Ο ενεργειακός καθαρισμός βοηθά να αφήσετε το παρελθόν. Κατά κάποιον τρόπο, ακόμη και όσοι δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη του Φενγκ Σούι, εξασκούν ήδη αυτήν την προγονική τέχνη χωρίς να το γνωρίζουν. Όταν τακτοποιείτε, απλώς το να απαλλαγείτε από αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον είναι το Φενγκ Σούι γιατί κάθε αντικείμενο είναι πιθανό να φέρει ένα θετικό ή αρνητικό μήνυμα.

φασκόμηλο

Το φασκόμηλο αποτελεί την κλασική μέθοδο για να φύγουν οι αρνητικές ενέργειες σε έναν χώρο. Κάψτε το φασκόμηλο σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Είναι μια τεχνική που λειτουργεί για να εξαγνίσει την ενέργεια ενός τόπου.

λευκό ξίδι

Το λευκό ξίδι απωθεί τις αρνητικές ενέργειες. Είναι αποτελεσματικό στις ενέργειες καθαρισμού. Γεμίστε έναν κουβά με νερό και προσθέστε ένα ποτήρι λευκό ξίδι για να καθαρίσετε όλο το σπίτι.

κανέλα

Η κανέλα σας επιτρέπει να ανοίξετε την πρόσβαση σε συναισθήματα και αρμονία. Βράστε τα ξυλάκια κανέλας σε αρκετό νερό για να γεμίσει ένας κουβάς και μόλις κρυώσει το νερό, χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε όλο το σπίτι. Επιπλέον, το σπίτι σας θα αρωματιστεί με ένα λεπτό και ευχάριστο άρωμα. Ο ενεργειακός καθαρισμός φέρνει αρμονία και ηρεμία στο σπίτι και στο μυαλό σας. Κάντε τα όσο συχνά χρειάζεται.

- Διαφήμιση -