4 σημαντικοί λόγοι για να μην αφήνουμε την πόρτα του υπνοδωματίου μας ανοιχτή τη νύχτα

Είτε μας δίνει την ευκαιρία να ακούμε καλύτερα τα παιδιά μας είτε να αφήνουμε καθαρό αέρα να μπει στο χώρο, το να αφήνουμε την πόρτα του υπνοδωματίου ανοιχτή έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνουμε το κλείσιμο της πόρτας τη νύχτα συνήθεια, ο πιο σημαντικός είναι ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά μας. Βέβαια όταν έχουμε μικρά παιδιά αυτό δεν είναι εφικτό, οπότε θα πρέπει και οι συνθήκες να μας το επιτρέπουν! Θα σας παρουσιάσω 4 σημαντικούς λόγους για να μην αφήνετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας ανοιχτή τη νύχτα!

- Διαφήμιση -

θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσετε από μια πυρκαγιά

Εάν αφήσετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας ανοιχτή όταν κοιμάστε και ξεσπάσει φωτιά μέσα στο σπίτι, θα μπορούσε να εξαπλωθεί πιο γρήγορα στο δωμάτιό σας. Μια κλειστή πόρτα θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για να δράσετε και να σωθείτε από τη φωτιά. Θα διατηρήσει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Επιπλέον, ο τοξικός καπνός δεν θα εξαπλωθεί τόσο εύκολα.

αποκλείει τον θόρυβο και θα σας προσφέρει έναν πιο ήσυχο ύπνο

Εάν ζείτε σε θορυβώδες περιβάλλον και κοιμάστε ελαφρά, πιθανότατα δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι το κλείσιμο της πόρτας είναι μια εξαιρετική επιλογή, ακόμα κι αν δεν το έχετε συνηθίσει. Επιπλέον, μια κλειστή πόρτα θα κρατήσει επίσης έξω τους ήχους από τους συγκατοίκους που είναι ξενύχτηδες.

αυξάνει τις πιθανότητές σας να αντιδράσετε πιο γρήγορα σε περίπτωση διάρρηξης

Μια κλειστή ή, ακόμα καλύτερα, μια κλειδωμένη πόρτα κρεβατοκάμαρας μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ενεργήσετε αν ακούσετε ότι κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι σας ή πρόκειται να το κάνει. Αυτό θα σας επιτρέψει επίσης να παραμείνετε πιο ασφαλείς περιμένοντας να φτάσει η αστυνομία και να τους πιάσει στα πράσα.

μια κλειστή πόρτα κρατά τη θετική ενέργεια μέσα σύμφωνα με το φενγκ σούι

Μία από τις αρχές του Φενγκ Σούι για τα υπνοδωμάτια είναι να αποφεύγετε να κοιμάστε με ανοιχτή πόρτα. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη η θετική ενέργεια στο δωμάτιο μπορεί να διαφύγει. Ανοίγει το δωμάτιό σας σε αρνητικό chi. Το κλείσιμο της πόρτας θα το αποτρέψει και θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας. Θα έχετε επίσης ένα πιο ήρεμο μυαλό .

- Διαφήμιση -