Έρχεται η στιγμή της ανανέωσης των επίπλων μας και αυτό είναι λογικό. Να όμως που ένα έπιπλο μπορεί να γίνει ξανά μοντέρνο και ακόμα περισσότερο χρήσιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσει κάποιος την ιδέα και μετά να έχουμε λίγο μεράκι για να κάνουμε την DIY κατασκευή.

Σήμερα θα δούμε την περίπτωση της συρταριέρας. Κι όμως μια παλιά ξύλινη συρταριέρα μπορεί να οργανώσει το σπίτι μας, να διακοσμήσει τους τοίχους μας και γενικά να γίνει ξανά χρήσιμη στο νοικοκυριό μας καθώς δεν είναι εποχή να πετάμε λεφτά άσκοπα! 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 20 τρόπους που λογικά θα σας πείσουν να κρατήστε την παλιά σας συρταριέρα, αντί να την πετάξετε. Αν πάλι όχι … τότε σας έχουμε μια 2η λύση στο τέλος του άρθρου, που ίσως βγάλετε και λεφτά από αυτήν…!

Μη βιάζεστε όμως, δείτε πρώτα τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

{gallery}20-diy-me-rafia-syrtarieras:::0:0{/gallery}

Για όσους δεν πείστηκαν από τις φωτογραφίες, υπάρχει και η λύση της πώλησης των μεταχειρισμένων σας επίπλων. Στο pareparepare.gr μπορεί κάποιος να πουλήσει τα μεταχειρισμένα έπιπλα και τις μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε άλλους που τις χρειάζονται εξίσου. Το site αυτό έγινε ώστε να ξεπουλάνε οι τελειόφοιτοι φοιτητές το φοιτητικό τους νοικοκυριό όταν πάρουν πτυχίο.

Με άλλα λόγια μπορείτε να ανανεώσετε όλο το νοικοκυριό σας με ελάχιστα χρήματα. Το δοκιμάσαμε και σας το προτείνουμε ! Όλες οι υπηρεσίες του site είναι εντελώς δωρεάν! Απλά ανεβάζετε την αγγελία σας αφού κάνετε (δωρεάν) εγγραφή.

Επισκεφθείτε το !

Για όσους πάλι άρεσαν οι παραπάνω φωτογραφίες τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με τις DIY κατασκευές !

Πηγή : diply