|
|

Σας έλειψαν οι γιορτές και τα Χριστούγεννα; Πάρτε ιδέες για τη φετινή διακόσμηση Χριστουγέννων 2013 και προετοιμαστείτε κατάλληλα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Καλό το καλοκαίρι, αλλά έφυγε… Το Φθινόπωρο; Για μένα αδιάφορο, αν και έχει καλό καιρό μέχρι αυτές τις μέρες. Να σας πω όμως την αλήθεια…μου έλειψαν οι γιορτές και λίγο περισσότερο τα Χριστούγεννα. Ξέρω πολλοί θα πείτε ότι είναι νωρίς ! Χτυπάτε κι άλλο … αντέχω!

Επειδή όμως θα έρθουν οι γιορτινές μέρες τόσο γρήγορα που δε θα το καταλάβουμε, καλό είναι να παίρνουμε και καμιά ιδέα για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2013

Στην φωτογραφία του άρθρου θα δείτε μια μοναδική τραπεζαρία με φόντο το τζάκι. Τζάκι στολισμένο με μπόλικα κεριά. Όπως όλοι έχουμε καταλάβει τα κεριά είναι δεδομένα για τη γιορτινή διακόσμηση σπιτιού, αφού ηρεμούν το μάτι και προσφέρουν μια ιδιαίτερη γαλήνη στο πνεύμα, αλλά και ρομαντισμό!

Τα γκι δε μπορούν να λείπουν βέβαια, από το σύνολο. Το κόκκινο χρώμα δίνει ζεστασιά στο χώρο και χρωματίζει τις γιορτινές ημέρες. Μερικές φιάλες κόκκινο κρασί μπορούν να δώσουν μια πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα στη διακόσμησή μας.