25 πανέμορφες ιδέες διακόσμησης τοίχου με φλοράλ ταπετσαρίες

Το Καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και η διάθεση σίγουρα έχει αλλάξει. Τα λουλούδια γύρω μας ανθισμένα και η φύση γέμιζει χρώματα!!! Τι θα λέγατε να μετατρέψουμε τους τοίχους του σπιτιού μας σε όμορφους κήπους με υπέροχα λουλούδια; Στο συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 25 ιδέες διακόσμησης τοίχου με φλοράλ ταπετσαρίες!

- Διαφήμιση -

Η ταπετσαρία Floral μπορεί να είναι ρεαλιστική ή μη ρεαλιστική και η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε: η μη ρεαλιστική ταπετσαρία θα ταιριάζει σε έναν vintage χώρο ή σε στυλ αγροικίας που θα δίνει μια ζεστή αίσθηση, ενώ η ρεαλιστική ταπετσαρία θα φέρει μια πιο μοντέρνα πινελιά. Οι μη ρεαλιστικές επιλογές μπορούν επίσης να συνοδεύονται από εφέ ακουαρέλας.

Η φλοράλ ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος εκτύπωσης και οποιοδήποτε θέμα, με και χωρίς επιπλέον πινελιές. Μπορείτε να τονίσετε διάφορα δωμάτια με ταπετσαρία λουλουδιών. Εάν χρησιμοποιείτε floral ταπετσαρία σε υγρό χώρο, είναι καλύτερο να το καλύψετε με κατάλληλο φινίρισμα ή ακόμα και γυαλί, ιδανικό για backsplash. Ένας τοίχος λουλουδιών με έμφαση είναι πάντα μια ωραία ιδέα που ταιριάζει σε κάθε χώρο, αλλά μπορείτε επίσης να πάτε για όλους τους τοίχους που καλύπτονται με αυτήν την ταπετσαρία εάν σας αρέσει. 

Απολαύστε τις παρακάτω ιδέες και εμπνευστείτε!

- Διαφήμιση -