13 υπέροχοι συνδυασμοί χρωμάτων για το μπάνιο σας

Guest bathroom of the HGTV Dream Home 2015 located on Martha’s Vineyard.

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη στη διακόσμηση μπάνιου. Ίσως το πρώτο από αυτά είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξουμε.

- Διαφήμιση -

Υπάρχουν δεκάδες εργασίες που πρέπει να γίνουν στην ανακαίνιση του μπάνιου. Είδη υγιεινής, εξοπλισμός, επιλογή πλακιδίων… Αλλά πριν ξεκινήσετε όλες αυτές τις εργασίες, θα πρέπει να αποφασίσετε τι χρώμα θα έχει το μπάνιο σας. Αναζητώντας την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, έχουμε ετοιμάσει συνδυασμούς χρωμάτων που θα κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη

Ας δούμε 1 συνδυασμούς χρωμάτων για το μπάνιο…

Μωβ-ροζ

Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα κομψό μπάνιο χρησιμοποιώντας μοβ και ροζ. Τα 2 αυτά χρώματα θα φέρουν χαρά και ευτυχία στο μπάνιο σας με την αρμονία τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομαλές μεταβάσεις μεταξύ μοβ και ροζ χρωμάτων και να αποκτήσετε μια ρομαντική διακόσμηση για το μπάνιο σας.

Κρέμ – Χρυσό

Το κρέμ και το χρυσό θα προσδώσουν στο μπάνιο σας την πολυτέλεια, την λάμψη και τη χαλαρότητα!

Κόκκινο – Μαύρο – Λευκό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρία έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο στο μπάνιο σας. Ειδικά αν ονειρεύεστε ένα μοντέρνο μπάνιο, είναι δυνατόν να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε με αυτά τα τρία χρώματα. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του κόκκινου χρώματος ανάλογα με το γούστο σας.

Μωβ – Λευκό

Το μοβ ορίζεται ως το χρώμα της αίγλης και της πολυτέλειας. Εάν θέλετε να μεταφέρετε την αίσθηση της πολυτέλειας στο μπάνιο, μπορείτε να τολμήσετε την αρμονία του μωβ και του λευκού. Μπορείτε να φτιάξετε μια διαφορετική και κομψή διακόσμηση μπάνιου με μοβ χρώμα ειδικά στους τοίχους.

Μαύρο-άσπρο

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα πολύ κομψό μπάνιο με μαύρο και άσπρο. Η ακαταμάχητη γοητεία του ασπρόμαυρου θα δημιουργήσει μια μοντέρνα αίσθηση στο μπάνιο σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ συμπεριλαμβάνοντας στοιχεία φωτισμού για τη διακόσμηση ενός ασπρόμαυρου μπάνιου.

Γκρι – Λευκό

Χρησιμοποιώντας γκρι και λευκά χρώματα, μπορείτε να έχετε ένα πανέμορφο μπάνιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γκρι σε τοίχους ή ντουλάπια και να τα συνδυάσετε με το λευκό. Μπορείτε να κάνετε μεταβάσεις ντεγκραντέ με αποχρώσεις του γκρι.

Γκρι – Μπλε

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του γκρι και του μπλε.  Μέσα στις επιλογές πολλών είναι το μπλε και το γκρί σε απαλούς τόνους. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε μεταβάσεις ντεγκραντέ μεταξύ αυτών των χρωμάτων. Ταυτόχρονα, η τοποθέτηση ενός χάλκινου καθρέφτη θα προσθέσει μια εντυπωσιακή νότα στο μπάνιο.

Ροζ – Μαύρο – Λευκό

Μπορείτε να έχετε ένα εκπληκτικό μπάνιο προσθέτοντας ροζ σε μαύρο και άσπρο. Το ροζ μπορείτε να το βάλετε είτε σε κάποια διακοσμητικά για να σπάσετε τον συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου είτε στους τοίχους.

Μαύρο – Ανθρακί

Εάν θέλετε την τελευταία λέξη της μόδας στο μπάνιο σας, και ταυτόχρονα να προσδώσετε εντυπωσιακό και απλό τόνο, τότε ο συνδυασμός του μαύρου με το ανθρακί είναι ο κατάλληλος για εσάς. 

Πορτοκαλί – Πράσινο μέντα

Εάν θέλετε να φέρετε μια χαρούμενη διάθεση στο μπάνιο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πορτοκαλί και πράσινο μέντα. Το πορτοκαλί και το πράσινο μέντας είναι από τις υπέροχες ιδέες για διακόσμηση μπάνιου, ειδικά για οικογένειες με παιδιά.

Τυρκουάζ – Καφέ

Περίεργος συνδυασμός και ταυτόχρονα αρκετά ιδιαίτερος. Το τυρκουάζ, που είναι το πιο κοντινό χρώμα στο νερό, δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στα μπάνια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με καφέ αποχρώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε ισορροπία με τιρκουάζ σε πλακάκια τοίχου και καφέ σε ντουλάπια μπάνιου.

Μαύρο-Λευκό-Χρυσό

Για ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές μπάνιο χρησιμοποιείστε το μαύρο, το λευκό και το χρυσό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ασπρόμαυρη ταπετσαρία, με έναν καθρέφτη και φωτιστικά σε χρυσό χρώμα για να προσδώσετε πολυτέλεια στο μπάνιο.

Φούξια – Γκρι

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε πινελιές φούξια για να ζωντανέψετε τη διακόσμηση μπάνιου στην οποία χρησιμοποιείτε αποχρώσεις του γκρι. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό μπάνιο σπάζοντας την μονοτονία του γκρι με φούξ.

- Διαφήμιση -