Εκμεταλλευόμαστε το μπαγιάτικο ψωμί στο έπακρο αλλά και το μετατρέπουμε ξανά σε σχεδόν σαν φρέσκο!
Αν το ψωμί είναι μπαγιάτικο, μπορούμε να το κάνουμε, σαν να ήρθε φρέσκο-φρέσκο από το φούρνο!
Πως θα κάνω το μπαγιάτικο ψωμί σαν φρέσκο:
Περνάμε όλη την επιφάνειά του με ένα παγάκι, ή απλά το ψεκάζουμε με παγωμένο νερό και το ψήνουμε για 12 περίπου λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς!
Φρέσκο, τραγανό και μοσχοβολιστό ψωμί!
Εναλλακτικά:
– Μπορούμε βέβαια να το κόψουμε σε φέτες και να το ψήσουμε, και να φτιάξουμε σπιτικές φρυγανιές!
– Μπορύμε ακόμη, να περάσουμε τις σπιτικές μας φρυγανιές από το μούλτι, και να έχουμε φρεσκοτριμμένη γαλέτα για κιμάδες ή πανέ!
Πηγή: tips4easyliving
Πηγή φωτογραφίας: nytimes